Indicator Adviseurs & Uitgevers Informatie
   
  Home / Over Indicator  
   Home | Sitemap | Online klantenservice  | Over Indicator  | Contact-info  | Vacatures  
   
Publicaties
Boeken
Dossiers
Onderwerpen

Indicator

Schootense Dreef 31
5708 HZ Helmond
0492 - 59 31 31
040 - 711 17 00
e-mail de klantenservice

Over Indicator

  De activiteit
 
Indicator is reeds meer dan 15 jaar actief als onafhankelijk uitgever gespecialiseerd in fiscaal, sociaalrechtelijk, financieel en juridisch advies.
 
  Voor wie
 
De doelgroep van de publicaties bestaat voornamelijk uit eigenaren en managers van kleine en grotere ondernemingen, personen met leidinggevende functies, zelfstandigen en beoefenaars van vrije en intellectuele beroepen. Maar natuurlijk ook de fiscale, sociaalrechtelijke, financiële en juridische adviseurs die deze mensen op hun beurt bijstaan behoren tot onze doelgroep.
 
  De basisprincipes
 
De adviezen van Indicator voldoen steeds aan dezelfde basisprincipes: kort en kernachtig, in heldere en duidelijke taal en onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. Geen grootse theorieën, maar to-the-point adviezen gefilterd uit een overvloed van informatie, veranderende wetgeving, rechtspraak, praktijkgevallen en wetenschappelijk onderzoek.
 
  De redactie
 
Het team van redacteurs dat deze adviezen brengt, bestaat stuk voor stuk uit vakspecialisten. Een netwerk van externe contacten, op hun beurt ook specialisten werkzaam in verschillende bedrijfstakken en in verschillende functies, garandeert dat de adviezen steeds inspelen op en aangepast zijn aan de meest actuele situaties
 
  Het doel
 
Bij het publiceren van adviezen hebben de redacteurs slechts één doel voor ogen: maximaal voordeel behalen voor uw bedrijf. Of het nu gaat over het personeelsbeheer, het internet of de fiscus, steeds krijgt u adviezen om voor u en uw bedrijf maximaal voordeel te behalen: op financieel vlak, om tijd te besparen, om problemen te vermijden, om minder belastingen te betalen, enz.
 
  De vorm
 

Al deze adviezen brengen we in verschillende gedrukte publicaties. Van 'Adviesbrieven' om het dagelijkse beleid van uw bedrijf continu te optimaliseren, 'Dossiers' en 'Advieskit's' om specifieke onderwerpen net iets meer uit te diepen, tot volwaardige 'Boeken' om over bepaalde thema's uitgebreid te adviseren. We doen dit echter altijd volgens dezelfde basisprincipes.
Bijna alle adviezen zijn ook online beschikbaar in de Tips & Advies Ondernemingsdatabank zodat de veeleisende bedrijfsleider, eigenaar en manager, zelfstandige of de vrije beroepsbeoefenaar deze allemaal en 24 uur per etmaal tot zijn beschikking heeft.

    
  
IndicatorSitemap  IndicatorVerkoopvoorwaarden  IndicatorPrivacy Top