Indicator Adviseurs & Uitgevers Info
   
  Home / Verkoopsvoorwaarden  
   Home | Sitemap | Online klantenservice  | Over Indicator  | Contact-info  | Vacatures  
   
Publicaties
Boeken
Dossiers
Onderwerpen

Indicator

Schootense Dreef 31
5708 HZ Helmond
0492 - 59 31 31
040 - 711 17 00
e-mail de klantenservice

Verkoopvoorwaarden

  Prijzen
 
Prijzen zijn steeds exclusief btw. Inclusief verzendkosten binnen Nederland.
 
  Korting
 
Heeft u reeds een lopend abonnement dan krijgt u € 25,- korting op elk bijkomend abonnement op dezelfde of een andere adviesbrief. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.
 
  Bedenktijd
 
U heeft maximaal 7 werkdagen na de levering van een publicatie bedenktijd. Alle publicaties, uitgezonderd adviesbrieven, mogen binnen deze periode teruggestuurd worden in de originele verpakking onder de vermelding: 'annulering'. Een bestelling kunt u per brief, per fax, per e-mail of telefonisch annuleren.
 
  Betaling
 
Wij verwachten de betaling onmiddellijk na het ontvangen van de factuur. De factuur voor een abonnement op een adviesbrief of op de Tips & Advies Ondernemingsdatabank ontvangt u apart. De factuur voor elke andere bestelling sturen we samen met de bestelde publicatie op.
 
  'Stop-wanneer-u-wilt'-garantie
 
Een abonnement op een adviesbrief kunt u op elk moment stopzetten. Het resterende abonnementsgeld betalen we onmiddellijk terug, zonder discussie. Graag vernemen wij wel de reden van uw opzegging.
 
  BelastingZaken
 
BelastingZaken is het resultaat van een samenwerking tussen Sdu en Indicator. Voor dit product gelden de voorwaarden van Sdu. Voor meer informatie over deze leveringsvoorwaarden kunt u terecht op de volgende link: Leveringsvoorwaarden Sdu
     
  
IndicatorSitemap  IndicatorVerkoopvoorwaarden  IndicatorPrivacy Top