Indicator Adviseurs & Uitgevers Informatie
   
  U bent hier:Home / Online klantenservice  
   Home | Sitemap | Online klantenservice  | Over Indicator  | Contact-info  | Vacatures  
   
Publicaties
Boeken
Dossiers
Onderwerpen

Indicator

Schootense Dreef 31
5708 HZ Helmond
0492 - 59 31 31
040 - 711 17 00
e-mail de klantenservice

Online klantenservice

  Vragen over een lopend abonnement
  Wijziging in gegevens doorgeven …

Geef met behulp van het invulformulier uw adreswijziging door. Het eerstvolgende nummer van uw adviesbrief sturen we naar het nieuwe adres. Klik hier voor het invulformulier.

Sluiten

  Verhuizen naar het buitenland …

Ook in het buitenland kunt u onze adviesbrieven ontvangen. Hiervoor rekenen we wel per abonnementsperiode extra verzendkosten. Hoeveel is afhankelijk van het land waarnaar de adviesbrief wordt gestuurd. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Klik hier voor de contactgegevens.

Sluiten

  Geen adviesbrief ontvangen …

Zomer-/kerstperiode
Tijdens de zomervakantie en de kerstperiode publiceren we gedurende enkele weken geen adviesbrieven. Op de voorpagina van de laatste adviesbrief vóór deze vakantieperiodes vermelden we wanneer de volgende adviesbrief verschijnt.

Problemen met de bezorging van de adviesbrief
Ontvangt u onze adviesbrieven heel onregelmatig? Neem contact met ons. Wij zoeken uit hoe dit komt en doen ons uiterste best om het probleem op te lossen. Klik hier voor de contactgegevens.

Betaling vergeten
Wij hebben uw abonnement misschien stopgezet omdat wij uw betaling niet hebben ontvangen. Als dit het geval is, betaal dan alsnog. De ontbrekende nummers sturen wij u onmiddellijk op.

Sluiten

  Ontbrekende nummers aanvragen …

Als u een nummer van uw adviesbrief mist, die verschenen is tijdens uw betaalde abonnementsperiode, kunnen wij u die gratis nasturen. U kunt het nummer opvragen bij onze klantenservice. Klik hier om uw contactgegevens in te vullen . Vergeet niet de titel, de jaargang en het nummer van de ontbrekende adviesbrief te vermelden.

Sluiten

  Het klantnummer …

Het is nuttig dit nummer in alle communicatie met Indicator te vermelden. Zo kunnen wij sneller op uw vraag antwoorden. Uw klantnummer zenden wij u bij aanvang van uw abonnement per brief toe. U vindt het ook op de envelop waarin u uw adviesbrief ontvangt, net boven de adresgegevens. Het klantnummer staat ook vermeld op de factuur.

Sluiten

  Extra opbergmap bestellen …

Bestel aan de hand van het invulformulier een extra opbergmap om uw adviesbrieven in op te bergen. Klik hier voor het invulformulier.
Bij de verlenging van uw abonnement krijgt u per post automatisch een nieuwe opbergmap.

Sluiten

  Abonnement verlengen …

Wij sturen u automatisch een factuur voor een nieuwe abonnementsperiode. Betaal deze tijdig en uw abonnement loopt zonder onderbreking door. Bij verlenging van uw abonnement krijgt u per post een nieuwe opbergmap.

Sluiten

  Kortingen …

Heeft u al een actief abonnement dan krijgt u een éénmalige korting op elk bijkomend abonnement op dezelfde of een andere adviesbrief, tenzij anders vermeld. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Sluiten

  Kopie factuur aanvragen …

Vraag met behulp van het invulformulier een kopie van een factuur aan. Klik hier voor het invulformulier.

Sluiten

  Abonnementskosten fiscaal aftrekbaar …

Uw abonnement op een adviesbrief is fiscaal aftrekbaar. U moet dan wel bewijzen dat het om vakliteratuur gaat, m.a.w. informatie waarmee u inkomsten of winst kunt behouden of verwerven. Binnen dezelfde context kunt u ook de btw terugvragen indien het om een beroepsmatige uitgave gaat.

Sluiten

  Abonnement opzeggen …

Een abonnement opzeggen kunt u telefonisch doen of schriftelijk: per brief, per fax of per e-mail. Klik hier voor het invulformulier om uw abonnement te stoppen. Of klik hier voor onze contactgegevens.
Wij willen graag weten waarom u uw abonnement opzegt zodat wij onze publicaties nog beter aan kunnen passen aan de verwachtingen van onze lezers.

Sluiten

  Andere vragen …

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Klik hier voor de contactgegevens.

Sluiten


  Vragen over een bestelling
  Prijzen, kortingen, voorwaarden, extra’s …

Op deze website vindt u per publicatie alle belangrijke gegevens. Op het bestelformulier worden deze gegevens nog eens herhaald. De opgegeven prijzen zijn exclusief btw. De verzendkosten voor leveringen binnen Nederland zijn steeds in de prijs inbegrepen.

Voor BelastingZaken, een samenwerking tussen Sdu en Indicator, gelden de voorwaarden van Sdu. Voor meer informatie over deze leveringsvoorwaarden kunt u terecht op de volgende link: Leveringsvoorwaarden Sdu

Sluiten

  Verzending naar het buitenland …

Ook in het buitenland kunt u onze adviesbrieven en andere publicaties ontvangen. Hiervoor rekenen we wel per bestelling/abonnement extra verzendkosten. Hoeveel is afhankelijk van het afleveradres. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Klik hier voor de contactgegevens.

Sluiten

  Start van een abonnement …

Wij verwerken onmiddellijk elke abonnementsaanvraag. Uw abonnement gaat in vanaf het eerstvolgende nummer dat verschijnt na de verwerking van uw abonnementsaanvraag. De factuur en de opbergmap sturen we u apart op.

Sluiten

  Levertermijn van een bestelling …

Wij verwerken onmiddellijk uw bestelling. De bestelde uitgave sturen we u binnen twee weken per post op. De factuur ontvangt u gelijktijdig. Bij een eventueel probleem lichten wij u direct in.

Sluiten

  Betaling …

Neemt u een abonnement op een adviesbrief, op de AdviesDatabank of bestelt u een andere publicatie, dan sturen wij u een factuur. U hoeft dus bij de bestelling niet onmiddellijk te betalen. De betaling zelf gebeurt door overschrijving van het verschuldigde bedrag op het rekeningnummer vermeld op de factuur.

Sluiten

  Fiscaal aftrekbaar …

Een abonnement op een adviesbrief is fiscaal aftrekbaar. U moet dan wel bewijzen dat het om vakliteratuur gaat, m.a.w. informatie waarmee u winst of inkomsten kunt behouden of verwerven. Binnen dezelfde context kunt u ook de btw terugvragen indien het om een beroepsmatige uitgave gaat.

Sluiten

  Steeds zeven dagen bedenktijd …

U kunt maximaal zeven werkdagen na het ontvangen van uw bestelling of het ontvangen van uw eerste nummer van een adviesbrief uw bestelling/abonnement annuleren. Dit kan telefonisch, per brief, per fax of per e-mail. Wij verzoeken u de bestelde uitgave, uitgezonderd de adviesbrieven, ons binnen de zeven werkdagen per post in de originele verpakking terug te sturen.

Sluiten

  'Stop-wanneer-u wilt'-garantie …

U kunt een abonnement voor het einde van de lopende abonnementsperiode schriftelijk stopzetten (per brief, fax of e-mail). Wij betalen u onmiddellijk het resterende deel van uw abonnementsgeld terug. Wij willen graag weten waarom u uw abonnement opzegt zodat wij onze publicaties nog beter aan kunnen passen aan de verwachtingen van onze lezers.

Sluiten

  Dezelfde adviezen in verschillende adviesbrieven …

Een aantal adviesbrieven heeft een groene kleur. Deze adviesbrieven hebben een aantal gemeenschappelijke adviezen. Ze richten zich echter wel tot verschillende beroepsgroepen. De adviezen zijn dan ook aan elke groep aangepast. Een combinatie van groene titels raden wij dus ook niet aan. Andere adviesbrieven kunt u wel combineren (ook met een groene titel).

Sluiten

  Andere vragen …

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Klik hier voor de contactgegevens.

Sluiten


  BelastingZaken
  BelastingZaken

BelastingZaken is het resultaat van een samenwerking tussen Sdu en Indicator. Voor dit product gelden de voorwaarden van Sdu. Voor meer informatie over deze leveringsvoorwaarden kunt u terecht op de volgende link: Leveringsvoorwaarden Sdu.

Sluiten


  Afmelden
  Afmelden

Wij respecteren uw privacy. Naar uw e-mailadres kunnen wij ook nieuws en informatie over onze producten zenden. U kunt uw e-mailadres voor deze berichten hier afmelden.

Sluiten

    
  
IndicatorSitemap  IndicatorVerkoopvoorwaarden  IndicatorPrivacy Top