Indicator Adviseurs & Uitgevers Onderwerpen
   
  Home / Onderwerpen  
   Home | Sitemap | Online klantenservice  | Over Indicator  | Contact-info  | Vacatures  
   
Publicaties
Boeken
Dossiers
Onderwerpen

Indicator

Schootense Dreef 31
5708 HZ Helmond
0492 - 59 31 31
040 - 711 17 00
e-mail de klantenservice

De onderwerpen waarover wij adviseren

Belasting & administratie
Deze publicaties geven u tips en adviezen om geen cent belasting te veel te betalen. Voor iedereen die beroepsmatig met belastingen bezig is: directeuren-aandeelhouders, zelfstandige ondernemers, boekhouders, accountants, belastingadviseurs, enz.
Lees meer
Bouw
Deze publicaties bevatten tips en adviezen om de juridische, financiële en fiscale aspecten van een bedrijf actief in de bouwsector optimaal te beheren. Voor aannemers, vakmannen, ondernemers en bedrijfsleiders in de bouwsector.
Lees meer
Horeca
Deze publicaties bevatten tips en adviezen om de juridische, financiële en fiscale aspecten van een horecazaak optimaal te beheren. Voor eigenaars en bedrijfsleiders van cafés, restaurants, hotels, discotheken, snackbars, enz.
Lees meer
Internet
Deze publicaties geven praktische tips en adviezen om het internet zowel voor privé als beroepsmatig op de meest efficiënte manier te benutten. Geen technische poespas, maar wel gebruiksvriendelijke adviezen. Voor elke internetgebruiker.
Lees meer
Landbouw
Deze publicaties bevatten tips en adviezen om de juridische, financiële en fiscale aspecten van een landbouwbedrijf optimaal te beheren. Voor elke land- en tuinbouwer, veehouder en adviseur in deze sector.
Lees meer
(Para)medicus
Deze publicaties geven tips en adviezen om de medicus en de paramedicus bij te staan bij de fiscale, financiële en juridische aspecten van de uitoefening van hun beroep.
Lees meer
Onroerende zaken
Deze publicaties geven tips en adviezen voor praktische en geldbesparende oplossingen in de vastgoedsector. Voor vastgoedmakelaars, notarissen, vastgoedexperts, fiscale adviseurs, bankdirecteuren, enz.
Lees meer
Privé, geld & recht
Deze publicaties bevatten tips en adviezen over geld en recht in privésfeer van de ondernemer. Voor iedereen die ook in privé liefst zo weinig mogelijk belasting betaalt, goede contracten afsluit en de zaken voor partner en/of kinderen goed regelt.
Lees meer
Recht & bedrijf
Deze publicaties bevatten tips en adviezen om de juridische, financiële en fiscale aspecten van een bedrijf optimaal te beheren. Voor zelfstandige ondernemers, bedrijfsleiders, directeur-aandeelhouders, vrije beroepsbeoefenaars.
Lees meer
Starters
Deze publicaties geven u als startende ondernemer zeer praktische fiscale, financiële en juridische adviezen, informatie en hulpmiddelen nodig om de opstart en de eerste werkjaren van uw eigen bedrijf rendabel, vlot en veilig te laten verlopen.
Lees meer
Verkoop
Deze publicaties geven haalbare tips en adviezen om uw verkoopcijfers en uw omzet te verhogen. Voor verkopers, bedrijfsleiders, eigenaren en managers, handelaren en iedereen die 'in de verkoop zit'.
Lees meer
Werkgeverszaken
Deze publicaties geven u tips, adviezen en oplossingen voor een optimaal personeelsbeleid. Voor iedereen die personeel in dienst heeft: alle werkgevers, personeelsverantwoordelijken, salarisadministrateurs, adviseurs, enz.
Lees meer
 
  
  
IndicatorSitemap  IndicatorVerkoopvoorwaarden  IndicatorPrivacy Top