Indicator Adviseurs & Uitgevers Publicaties
   
  Home / Publicaties  
   Home | Sitemap | Online klantenservice  | Over Indicator  | Contact-info  | Vacatures  
   
Publicaties
Boeken
Dossiers
Onderwerpen

Indicator

Schootense Dreef 31
5708 HZ Helmond
0492 - 59 31 31
040 - 711 17 00
e-mail de klantenservice

Onze publicaties, adviezen in uw voordeel

Adviesbrieven
Geen informatie maar advies, steeds vanuit een sterk praktisch gerichte aanpak. Bedrijfsleider, directeur, adviseur, zelfstandige of vrije beroepsbeoefenaar, u komt snel te weten wat nieuw is binnen uw domein en hoe u moet handelen in uw dagelijkse praktijk. Korte artikelen, steeds volgens een herkenbare structuur en altijd in heldere en duidelijke taal zodat u maximaal resultaat kunt boeken.
Lees meer
Adviesbrieven digitaal
De digitale versies van de Tips & Advies adviesbrieven: via e-mail en met een bijbehorende app die u bovendien een snelle en gebruiksvriendelijke toegang garandeert tot alle artikelen die ooit gepubliceerd werden in de adviesbrief. Bedrijfsleider, DGA, zzp'er, adviseur of vrije beroeper, u komt snel te weten wat er nieuw is en wat er verandert binnen uw branche en hoe u het beste kunt handelen in de dagelijkse praktijk. Korte artikelen, volgens een herkenbare structuur en in duidelijke taal om maximaal resultaat te behalen.
Lees meer
Online producten
Adviezen, dossiers, cijfertabellen, rekentools, nuttige info... 24 uur per dag beschikbaar. Onze online producten zijn gebaseerd op dezelfde principes als onze gedrukte publicaties: kort en kernachtig, in heldere en duidelijke taal en onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. Nu zijn de voordelen van internet gecombineerd met onze betrouwbare en 100% onafhankelijke adviezen om tijd te besparen in uw zoektocht naar praktische oplossingen.
Lees meer
Boeken
Vanuit zeer praktische vragen behandelen we uitgebreid een bepaald thema. Elke mogelijke invalshoek wordt bekeken en verrijkt met concrete adviezen in heldere en duidelijke taal. Voor elke bedrijfsleider, directeur, verantwoordelijke, adviseur, zelfstandige of vrije beroepsbeoefenaar brengen wij onmisbare boeken om in elke situatie de juiste beslissingen te nemen.
Lees meer
Dossiers
Een praktische handleiding waarin we alle mogelijke informatie rond een specifiek thema bundelen en verrijken met concrete tips en adviezen. Ideaal voor elke bedrijfsleider, directeur, verantwoordelijke, adviseur, zelfstandige of vrije beroepsbeoefenaar om snel en accuraat tot de kern van de zaak door te dringen en de juiste beslissingen te nemen.
Lees meer
Tips & Advies Praktijkseminars
Tips & Advies Praktijkseminars biedt seminars aan voor zelfstandig ondernemers, bedrijfsleiders, zzp'ers en directeur-grootaandeelhouders. De seminars zijn op maat gesneden voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. In de seminars komen actuele praktijkonderwerpen aan de orde met betrekking tot belastingwet- en -regelgeving, btw, personeel en ondernemingsrecht. De ervaren sprekers en docenten zijn experts op hun vakgebied en zij voorzien u in duidelijke, begrijpelijke taal van adviezen.
Lees meer
E-zines

Lees meer
 
  
  
IndicatorSitemap  IndicatorVerkoopvoorwaarden  IndicatorPrivacy Top