0492 - 59 31 31 0492 - 59 31 31

Van 09.00 uur tot 12.30 uur
Van 13.30 uur tot 17.00 uur
(op vrijdag tot 16.00 uur)
Onze oplossingen

Uw vermogen fiscaal optimaal in box 1, 2 of 3 plaatsen

Een Tips & Advies-Dossier over ...

samengevat

Dit dossier geeft u inzicht in hoe de verschillende soorten van uw privé- en bedrijfsvermogen (spaargeld, onroerend goed, beleggingen, BV-aandelen, etc.) belast worden. Dit inzicht is enorm belangrijk omdat u de plaatsing van uw vermogen in box 1, 2, of 3 van de inkomstenbelasting voor een belangrijk deel zelf in handen heeft en u daardoor dus ook de fiscale druk op uw vermogen voor een belangrijk deel zelf kunt bepalen. Dit dossier helpt u om voor uw vermogen de fiscaal optimale weg uit te stippelen naar de route met de minste belasting in een wereld waar de fiscale druk steeds meer toeneemt.

in detail

Als belastingplichtige zult u de komende jaren naar verwachting kunnen uitgaan van een forse stijging van de fiscale druk op uw bezit. Door uw vermogen goed fiscaal te positioneren, kunt u de fiscale druk beperken. Dit dossier is uw leidraad om een antwoord te vinden op vragen, zoals:

  • Plaats ik mijn vermogen in mijn (of andermans) onderneming?
  • Richt ik een BV op of liquideer ik juist mijn eigen BV?
  • Koop ik een eigen woning, een tweede woning, los ik mijn (hypothecaire) schulden af of koop ik liever een boot, een prijzig horloge, kunst of toch misschien een sportwagen?
  • Schenk ik nu al (een deel van) mijn vermogen aan mijn kinderen of aan een goed doel?
  • Stal ik mijn vermogen in het buitenland? Bestaan belastingparadijzen nog?
  • Hoe de enorm aantrekkelijke bedrijfsopvolgingsregeling gebruiken?

We bevinden ons in lastige en uitdagende tijden: enorme corona-uitgaven, lage rente (opbrengsten), bestrijding van belastingontduiking en -ontwijking en de roep om meer vermogensgelijkheid. Meer dan ooit is het belangrijk om uw vermogen optimaal en fiscaal-juridisch correct te plaatsen. Dit dossier is dan ook een must-have om tijdig en doordacht de juiste keuzes te maken.

Dit Tips & Advies-Dossier is er speciaal voor ...

de ondernemer die de juiste en veilige route wil bepalen om zo min mogelijk belasting over zijn privé- en bedrijfsvermogen te betalen

Dit Tips & Advies-Dossier is samengesteld door ...

mr. Sylvester F.J.J. Schenk RB

  • belastingadviseur
Aanbod

 

 

PAPIER + ONLINE SERVICE

Standaardaanbod

 

 107,-

Prijzen zijn excl. btw
Loading

Een vraag?
Bel onze Klantenservice

0492 - 59 31 31