Indicator
   
  Home / Publicaties / TipM@il  
   Home | Sitemap | Online klantenservice  | Over Indicator  | Contact-info  | Vacatures  


Tipm@il
Gratis e-mail met praktische adviezen over fiscale, juridische en financiële zaken voor zelfstandig ondernemers, DGA’s en vrije beroepers

Schrijf u in!
 
Publicaties
Boeken
Dossiers
Onderwerpen

Indicator

Schootense Dreef 31
5708 HZ Helmond
0492 - 59 31 31
040 - 711 17 00
e-mail de klantenservice

Wat is het?

De ‘Tipm@il’ is een gratis advies per e-mail. U kunt zich zonder verdere verplichtingen abonneren en krijgt vervolgens wekelijks één uitgewerkt advies in uw mailbox.

Dat kan gaan over belastingen, personeelszaken, verzekeringen, handelspraktijken, bankzaken, enz. Uit de adviezen die dagelijks in de Indicator-adviesbrieven verschijnen, pikken we wekelijks één advies. Het volledige artikel publiceren we gratis in de Tipm@il.

Alle fiscale, financiële en juridische aspecten waarmee een zelfstandig ondernemer, een DGA en een vrije beroeper geconfronteerd worden, komen aan bod.

Een ideale manier om kennis te maken met de typische stijl van de Indicator-adviezen: to-the-point en altijd onmiddellijk toepasbaar, steeds in heldere taal. Bent u al geabonneerd op een adviesbrief, dan is de Tipm@il de ideale manier om gratis kennis te maken met adviezen uit andere adviesbrieven.

Voor wie?

Zelfstandig ondernemers, managers, vrije beroepers, DGA’s, …

De volgende thema's komen regelmatig aan bod ...

belastingen, personeelszaken, verzekeringen, contracten, handelspraktijken, bankzaken ...


Schrijf u in!

Andere publicaties die u wellicht interesseren:

Adviesbrieven:Tips & AdviesTips & Advies BelastingenTips & Advies BouwTips & Advies HorecaTips & Advies LandbouwMeer...
Online producten:werkgevers-adviezen.nlTips & Advies Ondernemingsdatabankbelasting-adviezen.nl
Boeken:De grote vastgoedgidsUw facturatie op orde? Zorg dat u niets te veel aan btw betaalt en alle btw terugkrijgtAl uw personeelslasten fiscaal de baasHandboek Algemene Voorwaarden 2016De 50 beste fiscotipsMeer...
Dossiers:De nieuwe privacywetgeving en uw onderneming, wat moet er nu absoluut op orde zijn?Uw werkruimte thuis, laat de fiscus maximaal meebetalen!Uw schenking in 2017 fiscaal en juridisch optimaal geregeld!Bespaar in 2018 op uw lokale heffingenFiscaal veilig geld lenen van en met uw BVMeer...
Aanbevelen

GRATIS!
Iedere woensdag één uitgewerkt advies in uw mailbox.

Tipm@il is een gratis e-mail. Iedere week één uitgewerkt advies in uw mailbox. De ideale manier om kennis te maken met de Indicator adviezen.


Lees meer / Verberg details

Inschrijvingsgegevens
  
  
IndicatorSitemap    IndicatorVerkoopvoorwaarden    IndicatorPrivacy Top